Afbeelding overzicht Lelycentre

Nieuwsoverzicht

Spelende kinderen

Gemeente zoekt een geschikte locatie voor een speelplek

19 juli 2023

In de omgeving van de Polderdreef wordt gekeken naar een geschikte locatie om een speelplek aan te leggen. In de buurt van het Maerlant en de Waterwijzer lijkt de beste plek. Zodra er meer bekend is, informeren we omwonenden en vragen we hen om mee te denken over de invulling van deze speelplek.

Fietspad Polderdreef 2023

Fietspad Polderdreef in gebruik

18 juli 2023

Op 14 april 2023 is het nieuwe fietspad langs de Polderdreef geopend. Het fietspad is een belangrijke schakel in het hoofdfietsnetwerk van de stad. Hierdoor is de omgeving van het Lelycentre en de rest van de stad per fiets beter bereikbaar. Het fietspad is mede mogelijk gemaakt met subsidie van de provincie Flevoland.

Opening fietspad Polderdreef met wethouder Van Dijk

Nieuw fietspad langs Polderdreef is geopend

17 april 2023

Lelystad is een fietspad rijker. Het nieuwe fietspad langs de Polderdreef is vrijdag 14 april officieel geopend. Wethouder Piet van Dijk en voorzitter van de fietsersbond Ton ten Brinke namen het fietspad samen in gebruik. Het fietspad is een belangrijke schakel in het hoofdfietsnetwerk van de stad. Hiermee wordt de omgeving van het Lelycentre en de rest van de stad beter bereikbaar. Het fietspad is mede mogelijk gemaakt met subsidie van de provincie Flevoland.