Afbeelding overzicht Lelycentre

Nieuwsoverzicht

De opbouwwerkers Anna en Annica

Opbouwwerkers Anna en Annica zijn er ook voor bewoners Lelycentre

30 juli 2020

Anna Schraa en Annica Bijma zijn opbouwwerker in stadsdeel Noordoost. Het Lelycentre maakt daar deel vanuit. Opbouwwerkers zijn het aanspreekpunt in de wijk voor bewoners die vragen en/of ideeën hebben over hun wijk. Veel bewoners zouden graag wat doen in en met hun buurt. Van ontmoeten en bewegen tot samen iets organiseren. De opbouwwerkers denken graag mee over wat nodig is om ideeën om te zetten in actie.

De eerste bewoners van De Lely in het Lelycentre

Appartement in De Lely voelt als een sprookje

29 juli 2020

Mevrouw Fleminks en haar partner meneer De Lange wonen sinds januari 2020 in een hoekappartement aan de Plaats in het gerenoveerde deel van het Lelycentre. Hun appartement is een van de 38 woningen die onder de naam ‘De Lely’ in samenwerking met Woonzorg Flevoland door Sonneborgh, ontwikkelaar en belegger in maatschappelijk vastgoed, zijn gerealiseerd.

Afbeelding Indeling Sociaal Wijkteams

Sociaal wijkteam start weer eigen spreekuur

29 juli 2020

Vanaf maandag 3 augustus organiseert het sociaal wijkteam weer haar eigen spreekuur voor het Lelycentre. Dit spreekuur is de afgelopen maanden per telefoon gedaan door het Leger des Heils.Het sociaal wijkteam is voortaan rechtstreeks bereikbaar op werkdagen (van maandag t/m vrijdag) tussen 9.00 uur en 12.00 uur via het telefoonnummer (0320) 745720. U kunt ook een email sturen naar sociaalwijkteamnoordoost@welzijnlelystad.nl.