Afbeelding overzicht Lelycentre

Nieuwsoverzicht

Projectmanager Janneke van Eerde

Het Lelycentre is merkbaar in beweging

20 juni 2019

In het gebiedsplan Lelycentre zijn zes ontwikkellocaties aangewezen om te worden getransformeerd van kantoren naar woningen. Eén daarvan is de Plaats 1, waar de werkzaamheden voor complex De Lely in volle gang zijn. Het nieuwe metselwerk geeft omwonenden en voorbijgangers al een goede indruk van het eindresultaat van dit complex, waar wonen in combinatie met zorg wordt gerealiseerd. “Er gebeurt nu echt wat, de werkzaamheden zijn zichtbaar en dat spreekt nóg meer tot de verbeelding. Je merkt dat het Lelycentre letterlijk en figuurlijk in beweging is”, zegt projectmanager Janneke van Eerde.

Inloopbijeenkomst in het Smedinghuis

Denk mee over de herontwikkeling van het Lelycentre!

20 juni 2019

Dinsdag 2 juli van 17.00 - 20.00 uur organiseert de gemeente Lelystad in het Smedinghuis aan het Zuiderwagenplein 2 een inloopbijeenkomst voor bewoners en gebruikers van het Lelycentre en omgeving. Tijdens de bijeenkomst staat de herontwikkeling van het gebied, op basis van het gebiedsplan, centraal. Dit plan is samen met vastgoedeigenaren, ontwikkelingspartners, betrokken ondernemers, organisaties en bewonerscommissies tot stand gekomen en door de gemeenteraad vastgesteld.

De vorderingen van gebouw De Lely

Werkzaamheden De Lely vorderen gestaag

19 juni 2019

Het hoogste punt van De Lely is onlangs bereikt! Weer een stap dichter bij het eindresultaat. De werkzaamheden van Coresta Sonnenborgh vorderen gestaag; de Lely krijgt al echt vorm.