Afbeelding overzicht Lelycentre

Nieuwsoverzicht

Binnentuin De Lely Lelycentre

Actuele ontwikkelingen Lelycentre gebied

26 juli 2021

Zo aan het begin van de zomer willen we u graag laten weten welke ontwikkelingen er op dit moment spelen in het gebied Lelycentre. Er is al het nodige gebeurd en zichtbaar veranderd. De Lely is hier een mooi voorbeeld van. Maar ook de nieuwe horeca: De versnapering.

John en Jennifer bij de Versnapering in het Lelycentre

Levendig Lelycentre trekt nieuwe horecaondernemers

13 juli 2021

Het Lelycentre is een nieuwe lunchroom rijker. Vader John en dochter Jennifer van ’t Pad openden samen hun horecazaak De Versnapering aan de Plaats 13. Vorig jaar draaiden zij al vier maanden, maar op 14 oktober 2020 moesten ze weer tijdelijk sluiten door corona. Sinds eind mei is de horecazaak weer back in business. We spraken John en Jennifer op een rustige ochtend in hun zaak. Jennifer: “Normaal gesproken zou ik geen tijd hebben om te zitten, maar nu komt het toevallig goed uit.”

Logo Forzsa

Lelycentre zet ervaringsdeskundig begeleiders in

6 juli 2021

Het Lelycentre heeft een aanzuigende werking op mensen met gebruikersproblematiek. Om de leefbaarheid te verbeteren en de veiligheid te vergroten start de gemeente Lelystad vanaf 6 juli met het inzetten van ervaringsdeskundig begeleiders van de organisatie Forzsa.