Afbeelding overzicht Lelycentre

Nieuwsoverzicht

Telefonisch Spreekuur Lelycentre

Leger des Heils start met gemeente, politie en welzijn telefonisch spreekuur

21 april 2020

De werkzaamheden voor realisering van een tijdelijke dag- en nachtopvang van het Leger des Heils op het Zuiderwagenplein zijn begonnen. Heeft u vragen, suggesties en/of klachten over de dag- en nachtopvang of over de leefbaarheid in het Lelycentre? Dan kunt u vanaf donderdag 23 april elke donderdag tussen 10.30 uur en 12.30 uur terecht op het telefonisch spreekuur via 06 – 25 76 17 36.

Gebouw Leger des Heils

College verstrekt vergunning tijdelijke dag- en nachtopvang Leger des Heils

8 april 2020

Het college heeft besloten het Leger des Heils vergunning te verlenen voor een tijdelijke dag- en nachtopvang voor dak- en thuislozen op het Zuiderwagenplein. Het gaat om een opvang voor maximaal 12 personen ’s nachts; overdag is er ruimte voor verblijf van 20 personen. De duur van de tijdelijke opvang is beperkt tot maximaal 5 jaar.

Telefonisch spreekuur Leger des Heils

Gemeente en Leger des Heils starten wekelijks spreekuur

8 april 2020

Gemeente Lelystad en het Leger des Heils organiseren vanaf donderdag 20 april aanstaande tussen 10.30 uur en 12.30 uur een wekelijks telefonisch spreekuur. U kunt daar elke donderdag met al uw vragen, klachten en/of opmerkingen over het gebied en het functioneren van de dag- en nachtopvang terecht.