Afbeelding overzicht Lelycentre

Nieuwsoverzicht

Luchtfoto Lelycentre 2023

Update Ontwikkellocaties Lelycentre

20 juli 2023

De afgelopen periode zijn er verschillende ontwikkelingen geweest in het gebied Lelycentre. Sommige waren zichtbaar, anderen gebeurden achter de schermen. Zo zijn er gesprekken geweest met de ontwikkelaar van de ontwikkellocatie Woonfront Maerlant (Maerlant 2 t/m 19). Volgens de plannen komen op deze plek, na de sloop van het gebouw, in totaal 260 huurwoningen terug.

Jordie van Bespanracket.nl

Een fijne plek om klanten op maat te adviseren

19 juli 2023

Op een centrale plek in winkelcentrum ’t Lelycentre is sinds februari van dit jaar Bespanracket.nl gevestigd. “Het is een fijne plek, goed bereikbaar en veel parkeerruimte in de buurt. Bovendien kunnen de mensen van alle kanten mijn winkel goed zien,” zegt ondernemer Jordie Bos. Vanuit de racketspeciaalzaak bespant Jordie rackets en verkoopt hij een uitgebreid assortiment aan artikelen voor tennis, squash, badminton, padel en tafeltennis. Daarnaast bespant Jordie op toernooien waaronder op het ATP/WTA grastoernooi in Rosmalen ‘De Libema Open’ en werkt hij samen met allerlei sportverenigingen. “Een mooie combinatie.”

Luchtfoto Snijdershof 2023

Groot onderhoud Snijdershof

19 juli 2023

Het gebied Snijdershof in het Lelycentre is aan de beurt voor groot onderhoud. De gemeente Lelystad is inmiddels begonnen met de voorbereidingen. Een groot onderhoud traject is verdeeld in 5 stappen. De eerste 4 stappen vormen samen de voorbereidingsfase en de laatste stap is de uitvoeringsfase van de werkzaamheden. Na de voorbereidingsfase kunnen we naar verwachting eind 2023 / begin 2024 beginnen met de werkzaamheden. Wanneer het groot onderhoud is afgerond is het gebied Lelycentre weer een stukje mooier en kan de openbare ruimte weer jaren mee.