Afbeelding overzicht Lelycentre

Nieuwsoverzicht

Afbeelding Wijkspreekuur Lelycentre

Wijkspreekuren in het Lelycentre

30 september 2020

Heeft u een leuk idee voor de wijk, wilt u een hulpmiddel aanvragen of maakt u zich zorgen over iemand? Ga dan eens naar het wijkspreekuur in het Lelycentre. Bij het wijkspreekuur staan de medewerkers van het Sociaal wijkteam en de bewonersconsulent van de gemeente Lelystad graag voor u klaar. Ook kunt het sociaal wijkteam op werkdagen telefonisch bereiken via 0320 745720 of per mail: sociaalwijkteamnoordoost@welzijnlelystad.nl

Afbeelding deel Koopmanshof

Presentatie inrichtingsplan omgeving Koopmanshof

18 september 2020

De gemeente Lelystad organiseert woensdag 30 september een tweetal informatiebijeenkomsten over het inrichtingsplan voor Koopmanshof, Plaats en Marktstraat. De bewoners in de directe omgeving ontvangen hierover een uitnodigingbrief. Winkeliers en in de omgeving gevestigde instellingen zijn ook welkom. Voor het bijwonen van de bijeenkomsten gelden de coronaregels.

Afbeelding Ontwerp Beeldregieplan

Ontwerp ‘Beeldregieplan Lelycentre gebied’ ligt zes weken ter inzage

17 september 2020

Het college heeft het ontwerp ‘Beeldregieplan Lelycentregebied’ vrij gegeven voor inspraak. Het plan beschrijft de stedenbouwkundige randvoorwaarden, de architectuur, het beeld en de beoogde sfeer van het gebied.