Afbeelding overzicht Lelycentre

Nieuwsoverzicht

Etalage Lelycentre Bouwt

Enquête Lelycentre helpt bij planvorming en uitwerking

9 september 2019

Dinsdag 2 juli organiseerde de gemeente Lelystad in het Smedinghuis aan het Zuiderwagenplein 2 een inloopbijeenkomst voor bewoners en gebruikers van het Lelycentre en omgeving. De komende jaren werken gemeente en vastgoedeigenaren waaronder woonstichting Centrada en Rijksvastgoedbedrijf, samen met ondernemers, betrokken architecten en ontwikkelaars aan herontwikkeling van het gebied.

Inloopbijeenkomst 2 juli in het Smedinghuis

Omwonenden overwegend positief over gebiedsontwikkeling Lelycentre

9 juli 2019

Afgelopen dinsdag 2 juli organiseerde de gemeente Lelystad in het Smedinghuis aan het Zuiderwagenplein 2 een inloopbijeenkomst voor bewoners en gebruikers van het Lelycentre en omgeving. De bijeenkomst werd goed bezocht, ruim 130 omwonenden en andere betrokkenen lieten zich informeren over de herontwikkeling van het gebied.

Projectmanager Janneke van Eerde

Het Lelycentre is merkbaar in beweging

20 juni 2019

In het gebiedsplan Lelycentre zijn zes ontwikkellocaties aangewezen om te worden getransformeerd van kantoren naar woningen. Eén daarvan is de Plaats 1, waar de werkzaamheden voor complex De Lely in volle gang zijn. Het nieuwe metselwerk geeft omwonenden en voorbijgangers al een goede indruk van het eindresultaat van dit complex, waar wonen in combinatie met zorg wordt gerealiseerd. “Er gebeurt nu echt wat, de werkzaamheden zijn zichtbaar en dat spreekt nóg meer tot de verbeelding. Je merkt dat het Lelycentre letterlijk en figuurlijk in beweging is”, zegt projectmanager Janneke van Eerde.