Afbeelding overzicht Lelycentre

Nieuwsoverzicht

Luchtfoto Lelycentre 2022

Uw mening is belangrijk!

28 maart 2024

De afgelopen periode zijn er verschillende ontwikkelingen geweest in het Lelycentre. Zo zijn de Eurotower en De Lely omgebouwd van leegstaande kantoren naar appartementen. Verder is er een fietspad langs de Polderdreef gekomen. Het opknappen van de openbare ruimte aan de Plaats (voor Action) en de Snijdersstraat (achter de Deka) is in voorbereiding en start naar verwachting in april.

Werkzaamheden Snijdershof

Nieuwe inrichting Plaats 1 en Snijdershof

26 maart 2024

In december 2023 is er een aanbestedingsprocedure geweest voor het opknappen van Snijdershof en Plaats 1. De werkzaamheden hiervoor staan dit voorjaar gepland. Voor Plaats 1 betekent dit vernieuwing van de bestrating, het planten van extra groen en het plaatsen van hekken om fietsen tegenaan te zetten. Hierbij wordt de uitstraling van de Marktstraat doorgetrokken naar het plein. Bij Snijdershof wordt er opnieuw en anders bestraat, komt er nieuwe (led)verlichting en ook het groen wordt aangepakt.

Tijdelijke Dag en Nachtopvang van het Leger des Heils

Locatie Dag en Nachtopvang Leger Des Heils

25 maart 2024

De gemeente Lelystad en het Leger des Heils zijn druk bezig met het zoeken naar een nieuwe locatie voor de dag- en nachtopvang. De huidige opvang is nu tijdelijk op het Zuiderwagenplein gevestigd en de vergunning voor deze tijdelijke opvang loopt af in mei 2025. Als er meer duidelijkheid is over de nieuwe locatie dan zullen we u daarover informeren.