Afbeelding overzicht Lelycentre

Nieuwsoverzicht

Luchtfoto Lelycentre

Omgevingsvergunningen aangevraagd door ontwikkelaars Woonfront Maerlant en Zuiderwagenplein 1

13 januari 2022

Nadat het een tijdje stil was, zijn er weer ontwikkelingen in het gebied Lelycentre. Voor zowel de ontwikkellocatie Woonfront Maerlant (Maerlant 2) als voor de locatie Zuiderwagenplein 1 is een omgevingsvergunning ingediend. Dat betekent dat zij weer een stap verder zijn in het proces van herontwikkeling.

Optiek Renaud Lelycentre

Optiek Renaud: ‘De herontwikkeling helpt ons als ondernemers ook’

7 december 2021

Optiek Renaud is een van de vaste gezichten in het winkelgebied het Lelycentre. De winkel bestaat sinds 1988 en is in 2007 overgenomen door Ronald Renaud. Net zoals veel winkels in het Lelycentre hebben ook zij veel trouwe klanten vanuit heel Lelystad. Van de pioniers van Lelystad tot aan hun kinderen en kleinkinderen, maar ook mensen die nieuw in Lelystad zijn komen wonen weten hen te vinden.

Muurschildering Lelycentre

Muren in het Lelycentre worden omgetoverd tot kunstwerk

15 november 2021

Net als op andere plekken in Lelystad, zoals het Stadshart en de kust, krijgt ook het Lelycentre kunst op de muur. Afgelopen week is de street art organisatie Writer’s Block gestart met de muurschilderingen op drie verschillende muren in het Lelycentre. De muren zijn eerst helemaal wit gemaakt, wat al een frisse uitstraling gaf, waarna de kunstenaars zijn gestart. Met als doel opvallende kleurrijke en betekenisvolle kunst op de muur!