Afbeelding overzicht Lelycentre

Nieuwsoverzicht

Transformatie Eurotower

Transformatie Eurotower gestart

21 oktober 2019

De transformatie van Eurotower tot 81 appartementen is gestart. Eurotower, gelegen aan het Noorderwagenplein 6, bij het winkelcentrum ‘t Lelycentre, stond al vele jaren leeg. Bij de verbouwing worden flinke ingrepen gedaan, met name op het gebied van de energiezuinigheid van het gebouw. Zo wordt Eurotower afgesloten van de gasaansluiting.

Etalage Lelycentre Bouwt

Enquête Lelycentre helpt bij planvorming en uitwerking

9 september 2019

Dinsdag 2 juli organiseerde de gemeente Lelystad in het Smedinghuis aan het Zuiderwagenplein 2 een inloopbijeenkomst voor bewoners en gebruikers van het Lelycentre en omgeving. De komende jaren werken gemeente en vastgoedeigenaren waaronder woonstichting Centrada en Rijksvastgoedbedrijf, samen met ondernemers, betrokken architecten en ontwikkelaars aan herontwikkeling van het gebied.

Inloopbijeenkomst 2 juli in het Smedinghuis

Omwonenden overwegend positief over gebiedsontwikkeling Lelycentre

9 juli 2019

Afgelopen dinsdag 2 juli organiseerde de gemeente Lelystad in het Smedinghuis aan het Zuiderwagenplein 2 een inloopbijeenkomst voor bewoners en gebruikers van het Lelycentre en omgeving. De bijeenkomst werd goed bezocht, ruim 130 omwonenden en andere betrokkenen lieten zich informeren over de herontwikkeling van het gebied.