Afbeelding overzicht Lelycentre

Nieuwsoverzicht

Afbeelding Lijfstyle Lelystad

De perfecte plek voor onze tweede vestiging

14 januari 2022

Lijfstyle is de nieuwe lingeriezaak in het Lelycentre. Het bedrijf bestaat al ruim 25 jaar in Hoorn en opende in juni 2021 een tweede vestiging in Lelystad. De zaak is nieuw, maar voelt vertrouwd door de plek waar zij zit. Er zat namelijk al eerder een lingeriezaak in deze winkel. Annet Kwantes, eigenaresse, en Pam Wiggers, filiaalleidster, zijn zeer te spreken over de locatie en de ontwikkelingen in en rondom het Lelycentre.

Luchtfoto Lelycentre

Omgevingsvergunningen aangevraagd door ontwikkelaars Woonfront Maerlant en Zuiderwagenplein 1

13 januari 2022

Nadat het een tijdje stil was, zijn er weer ontwikkelingen in het gebied Lelycentre. Voor zowel de ontwikkellocatie Woonfront Maerlant (Maerlant 2) als voor de locatie Zuiderwagenplein 1 is een omgevingsvergunning ingediend. Dat betekent dat zij weer een stap verder zijn in het proces van herontwikkeling.

Optiek Renaud Lelycentre

Optiek Renaud: ‘De herontwikkeling helpt ons als ondernemers ook’

7 december 2021

Optiek Renaud is een van de vaste gezichten in het winkelgebied het Lelycentre. De winkel bestaat sinds 1988 en is in 2007 overgenomen door Ronald Renaud. Net zoals veel winkels in het Lelycentre hebben ook zij veel trouwe klanten vanuit heel Lelystad. Van de pioniers van Lelystad tot aan hun kinderen en kleinkinderen, maar ook mensen die nieuw in Lelystad zijn komen wonen weten hen te vinden.