Afbeelding overzicht Lelycentre

Nieuwsoverzicht

Opening fietspad Polderdreef met wethouder Van Dijk

Nieuw fietspad langs Polderdreef is geopend

17 april 2023

Lelystad is een fietspad rijker. Het nieuwe fietspad langs de Polderdreef is vrijdag 14 april officieel geopend. Wethouder Piet van Dijk en voorzitter van de fietsersbond Ton ten Brinke namen het fietspad samen in gebruik. Het fietspad is een belangrijke schakel in het hoofdfietsnetwerk van de stad. Hiermee wordt de omgeving van het Lelycentre en de rest van de stad beter bereikbaar. Het fietspad is mede mogelijk gemaakt met subsidie van de provincie Flevoland.

Bijeenkomst Snijdershof

Groot Onderhoud Snijdershof

14 februari 2023

Gemeente Lelystad is inmiddels begonnen met de voorbereidingen van het groot onderhoud in het gebied Snijdershof. Een groot onderhoud traject is verdeeld in 5 stappen. De eerste 4 stappen vormen samen de voorbereidingsfase en de laatste stap is de uitvoeringsfase van de werkzaamheden. Na de voorbereidingsfase kunnen we naar verwachting eind 2023 beginnen met de werkzaamheden. Op maandag 13 februari was er een inloopbijeenkomst waar omwonenden en andere belangstellenden het voorlopig ontwerp konden bekijken.

Werkzaamheden aan de Eurotower

Update ontwikkellocaties Lelycentre

22 december 2022

De werkzaamheden in het gebied Lelycentre gaan gestaag verder. Niet alles is zichtbaar, maar er gebeurt veel op de achtergrond. Wat inmiddels zichtbaar is veranderd is de Eurotower (Noorderwagenplein 6). Deze locatie is inmiddels veranderd in een woontoren met 81 huur appartementen. Deze zijn allemaal bewoond. Aan de buitenkant van de gevel wordt nog gewerkt.