Afbeelding overzicht Lelycentre

Nieuwsoverzicht

Afbeelding straatpaastor Charissa Kok

In gesprek met de eerste straatpastor van Lelystad

18 april 2022

Sinds december 2020 heeft Lelystad een straatpastor. Charissa Kok wil Lelystedelingen een luisterend oor bieden en helpen waar nodig. Of de inwoners van Lelystad nu met zingevingsvragen rondlopen of behoefte hebben aan een luisterend oor. Met spreekuren bij inloophuizen als Open Haven en de Waterwijk en de Ontmoetingsplek BinnenInn is zij voor alle inwoners beschikbaar. Ook het Lelycentre is een belangrijk stukje Lelystad voor Charissa. Zij vertelt over haar werk als straatpastor en de ontwikkelingen in dit specifieke gebied.

Ontwerp appartementengebouwen Woonfront Maerlant

Informatieavond herontwikkeling Maerlant goed bezocht

11 maart 2022

Ontwikkelaar Woonfront Maerlant is van plan kantoorpanden aan het Maerlant 2, 16,16A en het Maerlanthuis te slopen. Hiervoor in de plaats komen dan twee gebouwen met appartementen. Woonfront organiseerde hiervoor een informatieavond op donderdag 10 maart om de plannen te presenteren. De ontwikkelaar, architect en landschapsarchitect lichtten de plannen toe en gingen met bewoners in gesprek. Er was veel belangstelling.

Afbeelding Lijfstyle Lelystad

De perfecte plek voor onze tweede vestiging

14 januari 2022

Lijfstyle is de nieuwe lingeriezaak in het Lelycentre. Het bedrijf bestaat al ruim 25 jaar in Hoorn en opende in juni 2021 een tweede vestiging in Lelystad. De zaak is nieuw, maar voelt vertrouwd door de plek waar zij zit. Er zat namelijk al eerder een lingeriezaak in deze winkel. Annet Kwantes, eigenaresse, en Pam Wiggers, filiaalleidster, zijn zeer te spreken over de locatie en de ontwikkelingen in en rondom het Lelycentre.