Afbeelding overzicht Lelycentre

Nieuwsoverzicht

Ontwerp appartementengebouwen Woonfront Maerlant

Informatieavond herontwikkeling Maerlant goed bezocht

11 maart 2022

Ontwikkelaar Woonfront Maerlant is van plan kantoorpanden aan het Maerlant 2, 16,16A en het Maerlanthuis te slopen. Hiervoor in de plaats komen dan twee gebouwen met appartementen. Woonfront organiseerde hiervoor een informatieavond op donderdag 10 maart om de plannen te presenteren. De ontwikkelaar, architect en landschapsarchitect lichtten de plannen toe en gingen met bewoners in gesprek. Er was veel belangstelling.

Afbeelding Lijfstyle Lelystad

De perfecte plek voor onze tweede vestiging

14 januari 2022

Lijfstyle is de nieuwe lingeriezaak in het Lelycentre. Het bedrijf bestaat al ruim 25 jaar in Hoorn en opende in juni 2021 een tweede vestiging in Lelystad. De zaak is nieuw, maar voelt vertrouwd door de plek waar zij zit. Er zat namelijk al eerder een lingeriezaak in deze winkel. Annet Kwantes, eigenaresse, en Pam Wiggers, filiaalleidster, zijn zeer te spreken over de locatie en de ontwikkelingen in en rondom het Lelycentre.

Luchtfoto Lelycentre

Omgevingsvergunningen aangevraagd door ontwikkelaars Woonfront Maerlant en Zuiderwagenplein 1

13 januari 2022

Nadat het een tijdje stil was, zijn er weer ontwikkelingen in het gebied Lelycentre. Voor zowel de ontwikkellocatie Woonfront Maerlant (Maerlant 2) als voor de locatie Zuiderwagenplein 1 is een omgevingsvergunning ingediend. Dat betekent dat zij weer een stap verder zijn in het proces van herontwikkeling.