Afbeelding overzicht Lelycentre

Nieuwsoverzicht

Luchtfoto Snijdershof 2023

Groot onderhoud Snijdershof

19 juli 2023

Het gebied Snijdershof in het Lelycentre is aan de beurt voor groot onderhoud. De gemeente Lelystad is inmiddels begonnen met de voorbereidingen. Een groot onderhoud traject is verdeeld in 5 stappen. De eerste 4 stappen vormen samen de voorbereidingsfase en de laatste stap is de uitvoeringsfase van de werkzaamheden. Na de voorbereidingsfase kunnen we naar verwachting eind 2023 / begin 2024 beginnen met de werkzaamheden. Wanneer het groot onderhoud is afgerond is het gebied Lelycentre weer een stukje mooier en kan de openbare ruimte weer jaren mee.

Spelende kinderen

Gemeente zoekt een geschikte locatie voor een speelplek

19 juli 2023

In de omgeving van de Polderdreef wordt gekeken naar een geschikte locatie om een speelplek aan te leggen. In de buurt van het Maerlant en de Waterwijzer lijkt de beste plek. Zodra er meer bekend is, informeren we omwonenden en vragen we hen om mee te denken over de invulling van deze speelplek.

Fietspad Polderdreef 2023

Fietspad Polderdreef in gebruik

18 juli 2023

Op 14 april 2023 is het nieuwe fietspad langs de Polderdreef geopend. Het fietspad is een belangrijke schakel in het hoofdfietsnetwerk van de stad. Hierdoor is de omgeving van het Lelycentre en de rest van de stad per fiets beter bereikbaar. Het fietspad is mede mogelijk gemaakt met subsidie van de provincie Flevoland.