Impressie van ontwikkellocatie De Lely, Plaats 1 Lelystad

Coresta / Sonneborgh (Plaats 1)

Sonneborgh is een ontwikkelaar/belegger en exploitant van maatschappelijk vastgoed. Met dochterbedrijf Coresta ontwikkelt Sonneborgh sinds 1997 maatschappelijk vastgoed in de sectoren onderwijs, (betaalbaar) wonen, zorg en sport.

38 zorgappartementen naast De Uiterton

In Lelystad heeft Sonneborgh het leegstaande kantoorpand naast verpleeghuis De Uiterton aangekocht. Dit complex biedt na de transformatie plaats aan 38 betaalbare, beschutte zorgwoningen voor zelfstandig wonende ouderen uit Lelystad. In samenwerking met Woonzorg Flevoland worden aan de bewoners met een (beginnende) zorgvraag desgewenst zorg- of ondersteuningsdiensten geleverd.

De Lely

Het gebouw heeft de naam ‘De Lely’ gekregen. De appartementen zijn vooral bestemd voor ouderen, met een (beginnende) zorgvraag, en variëren in grootte en indeling. De appartementen zijn voor een groot deel sociale huur, zodat de woningen voor iedereen betaalbaar zijn. Ook de grotere appartementen, die wel in de vrije sector vallen, zullen goed betaalbaar blijven. De nieuwe voorziening zit vlakbij woonzorgcentrum De Uiterton, met maaltijden, gezelligheid en zorg zijn vlakbij.

Ga naar de website van Sonneborgh

Contact

Nieuwsoverzicht