Afbeelding overzicht Lelycentre

Denk mee over de herontwikkeling van het Lelycentre!

20 juni 2019

Dinsdag 2 juli van 17.00 - 20.00 uur organiseert de gemeente Lelystad in het Smedinghuis aan het Zuiderwagenplein 2 een inloopbijeenkomst voor bewoners en gebruikers van het Lelycentre en omgeving. Tijdens de bijeenkomst staat de herontwikkeling van het gebied, op basis van het gebiedsplan, centraal. Dit plan is samen met vastgoedeigenaren, ontwikkelingspartners, betrokken ondernemers, organisaties en bewonerscommissies tot stand gekomen en door de gemeenteraad vastgesteld.

Wensen kenbaar maken

Als bewoner en/of gebruiker van het Lelycentre is uw input erg belangrijk voor ons. We nodigen u daarom van harte uit om langs te komen op 2 juli a.s. Op basis van een kansenkaart, waarin we de belangrijkste thema’s voor het gebied weergeven, kunt u uw wensen kenbaar maken. Daarnaast kunt u zich laten informeren over de stand van zaken en de ontwikkelingen; we gaan graag met u in gesprek!

Meer informatie over de herontwikkeling van het Lelycentre leest u op deze website. Tot en met vrijdag 5 juli kon u een speciale vragenlijst* invullen. De antwoorden worden betrokken bij de uitwerking van de plannen.

* de vragenlijst is inmiddels niet meer in te vullen

Naar nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht